Domotica

Een ander woord voor domotica is (huis)automatisering. Hiermee integreert u technologie├źn en diensten waardoor een betere kwaliteit van wonen/werken ontstaat. De lampen schieten bijvoorbeeld automatisch aan bij een inbraak- of brandalarm. Of u kiest voor de mogelijkheid om wereldwijd uw apparatuur in uw woning/bedrijf te bedienen en te monitoren. BELT installatietechniek is een domotica specialist pur sang en weet als geen ander technische oplossingen slim met elkaar te verbinden.

BELT installatietechniek verbindt


Laat u vrijblijvend bijpraten en verbind beveiliging, verlichting, intercom, temperatuurregeling, camera-systemen, zonweringen, audio/video systemen, etc. met elkaar. Schakel al in een vroeg stadium van de (ver)bouw BELT installatietechniek in zodat de juiste aansluitingen in elk geval aanwezig zijn!

KNX: klaar voor de toekomst


BELT installatietechniek is een ervaren partner voor het ontwikkelen, programmeren en visualiseren van elke gewenste domotica omgeving op basis van het KNX (EIB) protocol. Dit is het enige systeem dat voldoet aan de Europese norm de EN50090 en de wereldstandaard ISO/IEC 14543. Ook werken wij met systemen zoals onder andere eNet Smart-Home en digitalSTROM.

Recente projecten domotica


BELT installatietechniek realiseert maatwerk voor iedereen die het beste van zijn installatie en domotica verwacht. Bekijk onze domotica referenties. Zoekt u een geschikte domoticapartner die meedenkt en vakkundig adviseert? Neem vrijblijvend contact met ons op.

BEKIJK PROJECTEN