Elektrotechniek

U wilt toch ook een zo prettig mogelijke omgeving voor uzelf creƫren? Belangrijke keuzes zijn hierbij uiteraard kleur en materialen, maar denk vooral ook aan de installatie van een lichtplan, domotica, duurzame energie en allerlei soorten schakelmateriaal. BELT helpt u bij keuzes op het gebied van comfort en bedieningsgemak. Zowel zakelijk als particulier.

Passende installatie dankzij advies op maat


BELT installatietechniek is meer dan een installatiebedrijf. Wij zijn professionals op het gebied van onder meer krachtstoominstallaties, laagspanningsinstallaties, zwakstroominstallaties, verlichting, domotica, data, (camera)beveiliging en toegangscontrole systemen. Met een advies op maat bent u verzekerd van een passende installatie. U kunt zich ongestoord richten op andere zaken rondom de bouw of verbouw.

Recente projecten elektrotechniek


BELT installatietechniek realiseert maatwerk voor iedereen die het beste van zijn installatie en domotica verwacht. Bekijk onze elektrotechniek referenties. Zoekt u geschikte elektrotechnici die meedenken en vakkundig adviseren over het totaalplaatje? Neem vrijblijvend contact met ons op.

BEKIJK PROJECTEN