BELT installatietechniek

BELT installatietechniek heeft zowel op de zakelijke als particuliere markt een dijk aan ervaring op het gebied van elektrotechniek en domotica. Tel hier de continue (bij)scholing bij op en dit installatietechnisch bedrijf is met recht ‘breed gespecialiseerd’ te noemen. Dit betekent dat u profiteert van een vakkundig totaaladvies. Dit bedrijf kenmerkt zich door heldere communicatie en een ‘to-the-point’ benadering. Afspraak is hier afspraak. Kortom: u heeft aan BELT installatietechniek een betrouwbare en solide partner. Van advies tot uitvoering.
OVER BELT

Flexibel inzetbaar


BELT installatietechniek beschikt over een flexibel inzetbaar bestand van gekwalificeerde monteurs en andere specialisten. BELT staat voor: gedegen advies en snel schakelen.

ELEKTROTECHNIEK

Recente projecten


Maatwerk voor iedereen die het beste van zijn installatie en domotica verwacht. Onderstaand een aantal projecten waar BELT aan heeft gewerkt. Bekijk alle projecten

Domotica


BELT installatietechniek is een ervaren partner voor het programmeren, ontwikkelen en visualiseren van elke gewenste domotica omgeving op basis van het KNX (EIB) protocol.

DOMOTICA